Niclas Vestefjell photography – fotograf i Åre » Fotograf i Åre - Niclas Vestefjell - Bilder från Åre - Årebilder - Fotoblogg - Aktivitet - Outdoor - Event - Konferens - Interiör - Exteriör - Natur - Landskap

Så jobbar jag

Glada och nöjda kunder – det är min allra största drivkraft. Ambitionen är att alltid leverera ett bildmaterial som är lite bättre än vad mina kunder hoppades på när de anlitade mig, då har jag lyckats. För att uppnå detta jobbar jag alltid efter fyra hörnstenar, hur stort eller litet uppdraget än är.

1. Noggranna förberedelser
Väl ute i skarpt läge får inget gå fel. Jag har alltid med ett extra kamerahus, extra batterier och extra minneskort. Om möjligt rekognoserar jag lämpliga fotopositioner i förväg och skaffar nödvändig kunskap om plats och schema. Kort sagt, jag försöker alltid se till att maximera möjligheterna för att jobbet blir gjort, och att slutresultatet blir precis som mina kunder önskar (och helst lite bättre).

2. Hög servicenivå
Detta innebär för mig att alltid ha en hög nåbarhet via mail och telefon. Jag återkopplar alltid inom 24 timmar. Hög servicenivå innebär för mig också ett stort mått av flexibilitet. Jag gör alltid allt för att anpassa mig efter mina kunders överraskningar och önskemål.

3. Professionell utrustning
För att kunna leverera ett riktigt bra bildmaterial krävs hög kvalitet i alla led – från kamera och optik till dator och programvara. Inga kompromisser.

4. Leveranstrygghet
Att leverera på utsatt tid har högsta prioritet för mig, ni kommer ALLTID att ha bildmaterialet enligt överenskommelse.